Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Sorggruppe ved sognepræst Ulla Salicath og sygeplejerske Lis Sejer Larsen

”Den største sorg i verden er at miste den, man har kær”, skriver Blicher i Hosekræmmeren.

Vi kommer alle til at miste, for det er prisen for at binde sig tæt til et andet menneske. Men det er tungt, og hvad kan hjælpe en, når det værste sker? Hvordan kommer man videre, spørger vi ofte, men samtidigt vil man jo ikke glemme det menneske, der var så stor en del af ens liv.

Torsdage 16.30-18.30 i Stavnsholtkirken fra 9. januar 2020

Sorggruppen er åben for alle, der har mistet et nærtstående menneske, og som har lyst til at dele tanker med andre, der kender til at miste. Det kan være en stor hjælp at kunne fortælle sin historie til mennesker, man ikke skal passe på eller beskytte og som kender det fra sin egen erfaring.

Det er ikke sorgen, der er problemet, men tabet. For sorg er en dyb kærlighed, der bliver ved hen over dødens grænse. Derfor er målet ikke at komme videre fra sorgen, men at leve med sorgen og skulle finde sin vej, nu hvor så meget er forandret i ens liv.

Hvor finder man trøst og mod til at leve videre? Mange tanker er fælles og genkendelig, men sorgen er lige så forskellig som det liv der gik forud, og i gruppen vil man både kunne spejle sig i andres fortællinger, men også erfare, hvor forskelligt sorg erfares. Sorggruppen er et fortroligt rum, hvor der er gensidigt tavshedspligt, så alle kan tale frit. For nogle kan det være godt at være lyttende, andre har brug for at tale mere, og enhver ejer sin egen historie.

Vov det, det hjælper, synes jeg godt, jeg kan sige efter mange års erfaringer med sorggrupper.

Har du mod på det, så kontakt sognepræst Ulla Salicath ubs@km.dk eller ring på 5184 4241. Der er begrænset plads, så hurtig tilmelding tilrådes.

Vi mødes i Stavnsholtkirken 8 torsdage fra 16.30-18.30:

• Torsdag 9. januar
  • Torsdag 23. januar
  • Torsdag 6. februar
  • Torsdag d. 20. februar
  • Torsdag 5. marts
  • Torsdag 19. marts
  • Torsdag d. 2. april
  • Torsdag 16. april med efterfølgende middag i Stavnsholtkirken.
    (Vi mødes 16.30 og spiser sammen ved 18-tiden)