Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Sorggruppe

I foråret 2019 åbnes der en ny sorggruppe i Farum under ledelse af sognepræst Jan Asmussen.

Sorggruppen er en mulighed for dem, der har mistet deres allernærmeste, til at mødes nogle gange. Oplevelsen er, at det gør godt at tale med andre i samme situation, og at der kan være lindring og trøst i at mødes og tale om den døde og livet, som det ser ud nu.

Vi lægger os tæt op ad de erfaringer, man mange steder har gjort med sorggrupper.

Gruppen består maksimalt af 6-7 personer. Til at sætte samtalen i gang begynder vi med at læse et digt, høre et stykke musik eller se et filmklip. Hver gang afsluttes med, at vi i stilhed lytter til et stykke musik inde i kirkerummet.

Der er ubetinget tavshedspligt for gruppens deltagere, og det er gratis at deltage. Det er vigtigt for gruppen, at man så vidt muligt kommer hver gang.

Efter den sidste gang holder vi en afsluttende middag i præstegården.

Praktisk information

Sorggruppen mødes 16.30-18.30 i Stavnsholtkirkens lokaler en gang om ugen i et forløb på 8 uger.

Hør mere om sorggruppen og de praktiske detaljer hos Jan Asmussen på telefon 4495 0115 eller email jsas@km.dk.