Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Du er her: 

Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Hjælp verdens mest udsatte i tre timer - meld dig som indsamler

Søndag den 8. marts står i håbets tegn her i Farum Sogn og i kirker i hele landet. Den årlige indsamling til Folkekirkens Nødhjælp sætter fokus på innovative og bæredygtige projekter, der trodser klima-udfordringer og giver håb for fremtiden.

Mød op på dagen og få din indsamlingsbøsse og rute i Stavnsholtkirken ved 11-12-tiden.

Nye veje til håb

”Nødhjælp er så meget mere end vandflasker, der kastes ud fra lastbiler. I kapløbet med klimaforandringer, sult og nød skal der hele tiden tænkes i innovative og bæredygtige baner. Det er det, vi gør, når vi underviser i at dyrke køkkenhaver på højkant for både at spare vand og firedoble høsten. Eller at avle fårekyllinger til at spise,” siger kampagneleder for sogneindsamlingen, Loa Bendix. 

Meld dig som indsamler til Sogneindsamling 2020

Man kan melde sig som indsamler via Folkekirkens Nødhjælp på blivindsamler.dk eller direkte hos Farum Sogns indsamlingsleder, Doris Pihl Linkenkær på 4172 8453 eller dpl@farumsogn.dk

Lokale butikker støtter op om indsamlingen med gevinster, og Kvickly giver slik og kage til alle!

De frivillige indsamlere har noget at glæde sig til ud over alle de hyggelige møder med folk i byen. Kvickly Farum sørger nemlig for slik til gåturen til alle indsamlere samt kage til kaffen/teen, når de kommer tilbage.

Alle indsamlere deltager også i lodtrækningen om gaver fra lokale butikker:

Bon Gout, Sport 24, Rough & Sweet,  MR J&A Herretøj, Bog & Idé, Burton, Café Petrine, Zizzi, Eva Sko, Farum Foto, Osteboden, Sko og Nøgle-service, Johannes Fog, Vores Marked, Burger House, Big Due og Velo Pavé. 

Klik på billederne og læs en historie om Folkekirkens Nødhjælps arbejde