Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Indsamlingen 8. marts 2020 er aflyst

Den planlagte indsamling til Folkekirkens Nødhjælp i marts 2020 er blevet aflyst. Du kan stadig støtte på mange måder.

Folkekirkens Nødhjælp  aflyser indsamlingen, fordi de ikke vil risikere at være med til at sprede smitte af coronavirus ved at gå fra dør til dør og være samlet på knap 800 indsamlingssteder landet over. Men der er stadig brug for hjælp. For i stedet samler vi ind til verdens fattigste digitalt.

LÆS MERE OM HVORDAN DU KAN STØTTE

Verden fattigste har brug for dig!

Udsatte børn og voksne ude i verden har akut brug for klimahjælp. Folkekirkens Nødhjælp håber derfor, at mange vil bruge et par timer af weekenden på at hjælpe mennesker i nød.

Heldigvis er der andre måder at hjælpe på end at gå fra dør til dør.

Start din egen indsamling

Det er faktisk super nemt at starte sin egen indsamling og dele den med venner, familie og andre i dit netværk.

SE HVORDAN DU STARTER DIN EGEN INDSAMLING

Klik på billederne og læs en historie om Folkekirkens Nødhjælps arbejde