Sogneindsamling i Farum

Sogneindsamling 2018

De sidste mange år har Farum Sogn deltaget i den landsdækkende husstandsindsamling til Folkekirkens Nødhjælp. I 2018 foregik indsamlingen søndag 11. marts, hvor langt de fleste husstande i Farum fik besøg af en indsamler. Blandt indsamlerne var mange af de konfirmander, der i undervisningen var forberedt på opgaven. Nogle af dem havde haft besøg af et team fra Folkekirkens Nødhjælp og fået indblik i, hvordan indsamlede midler kan komme verdens fattigste til gode.

I Farum indsamlede de 86 frivillige i kontanter 37000 kroner hvor til skal lægges et ukendt MobilePay-beløb, der indgår i det samlede landsresultat på 11 millioner kroner.

Sogneindsamling 2019

Den næste sogneindsamling foregår søndsag 10. marts 2019 og man kan allerede nu læse mere om indsamlingen på Folkekirkens Nødhjælps hjemmeside - se her.

Her kan man også melde sig om indsamler i Farum.