Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Gå en tur for klimaet. For vores børn. For verdens fattigste. For alt i verden

Søndag 10. marts kl. 12 - 15 deltager Farum Sogn igen i den landsdækkende sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Der er brug for 90 indsamlere i Farum. Overskuddet går i år især til at afbøde de klimaskabte problemer, som truer levevilkårene i verdens fattigste lande.

Meld dig som indsamler på www.blivindsamler.dk eller hos sognepræst Jan Asmussen på 4495 0115 / jsas@km.dk eller indsamlingsleder Doris Pihl Linkenkær på 4172 8453 / dpl@farumsogn.dk.

Man kan allerede nu læse mere om indsamlingen på Folkekirkens Nødhjælps hjemmeside. Her kan man også melde sig om indsamler i Farum.

Vil du være indsamler, så mød op på dagen i Stavnsholtkirken kl. 12 og få din indsamlingsbøsse og din rute. Når du er tilbage efter et par timer, bydes du på en velfortjent kop kaffe/te/kakao og lidt at spise og varme dig på, mens indsamlingsbøssen tælles op.

Resultat af sogneindsamlingen 2018

I 2018 foregik sogneindsamlingen søndag 11. marts, hvor langt de fleste husstande i Farum fik besøg af en indsamler. I Farum indsamlede de 86 frivillige i kontanter 37000 kroner hvor til skal lægges et ukendt MobilePay-beløb, der indgår i det samlede landsresultat på 11 millioner kroner.

Klik på billederne og læs en historie om Folkekirkens Nødhjælps arbejde