Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Tak til bidragydere og indsamlere ved indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Farum Sogn siger stort tak til de mange bidragydere, indsamlerne og de frivillige hjælpere, der søndag 10. marts bidrog til sogneindsamlingen til Folkekirkens Nødhjælp.

83 indsamlere gik rundt til en stor del af Farums husstande og indsamlede 45.782,59 kroner - heraf 39.068,59 kroner i kontanter og 6.714 kroner på Mobile Pay.

Bidraget fra indbyggerne i Farum vil Folkekirkens Nødhjælp bruge til at hjælpe de millioner af mennesker, som er hårdest ramt af klimaforandringerne. Pengene går til at skabe klimaløsninger, som kan ruste verdens fattigste til det nye klima.

Lokale butikker støttede op om indsamlingen med gevinster, og Kvickly gav slik og kage til alle!

De frivillige indsamlere havde noget at glæde sig til ud over alle de hyggelige møder med folk i byen. Kvickly Farum sørgede nemlig for slik til gåturen til alle indsamlere samt kage til kaffen/teen, da de kom tilbage.

Alle indsamlerne deltog også automatisk i lodtrækningen om gaver fra butikker i Farum:

Mr J & A Herretøj:En skjorte
Rough & Sweet:Et tørklæde
Knap Design:Et tørklæde
Farum Foto:To headset
Sportigan:Et gavekort på 500 kr. til et par sko
Bog & Idé: En roman ("Den hundredårige, der kravlede ud af vinduet...")
Kvickly FarumEn gavekurv med chokolade m.m.

Klik på billederne og læs en historie om Folkekirkens Nødhjælps arbejde