Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Koncerter i Farum Sogn

Der afholdes ca. 15 koncerter om året i sognet. De finder sted i Stavnsholtkirken, Farum Kirke eller i Præstegårdslængerne ved Farum Kirke. Se det fulde koncertprogram i kalenderen til højre. Der er altid gratis adgang til alle koncerter.

Nyhedsbrev om koncerter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om kommende koncerter her

Kirkens koncertrum

Farums to kirker er meget forskellige, både i arkitektonisk og i akustisk henseende.Farum Kirke er en gammel landsbykirke, som er intim og stemningsfuld. I februar 2012 blev et helt nyt og velklingende orgel indviet i Farum Kirke.Stavnsholtkirken er et moderne kirkerum med en større akustik, der er velegnet til bl.a. korkoncerter. Her er orglet placeret umiddelbart bag alteret, således at musikken også rent visuelt er meget nærværende i rummet.

Præstegårdslængerne er en moderne sognegård genopbygget efter en brand i 2011 som en kopi af de oprindelige avlsbygninger ved præstegården.

Repertoiret ved koncerterne

Repertoiret ved koncerterne spænder vidt: fra barok kammermusik, over romantiske liedprogrammer til helt nyskrevet kirkemusik. Vi bestræber os på stor genremæssig bredde og afveksling i sæsonprogrammet. Igennem årene har vi haft besøg af så forskellige ensembler som Vokalgruppen Ars Nova, Kontra Kvartetten, De Nordiske Spillemænd, Kiev Piano Duo og Musikteateret Undergrunden. Vi tilstræber altid et højt musikalsk niveau. Mange af koncerterne præsenterer nogle af landets førende musikere og sangere. Men vi giver også plads til de unge talenter ved en række koncerter i samarbejde med konservatorierne og musikskolerne. Der er normalt fri entré til Farum Sogns koncerter.

Convivium

Centralt i koncertsæsonen står de to årlige koncerter med Farumkirkernes kammerkor Convivium. De finder normalt sted hvert år omkring Skt. Hans og kort før jul.

Læs mere om Convivium her

Koncertkalender

06dec kl. 16:00

Farumkorets julekoncert

Se alle koncerter her på farumsogn.dk

06dec kl. 16:00
13dec kl. 19:30

Adventskoncert i Stavnsholtkirken

Søndag 13. december 19.30 (bemærk tidspunktet!) inviterer vi til adventskoncert med …

13dec kl. 19:30
20dec kl. 16:00

Julekoncert: Grimeland Trio i Stavnsholtkirken

Med afsæt i den norske folketone tager vokalgruppen Grimeland Trio dig med på en …

20dec kl. 16:00
 
Lucas Bruun de Neergaard (baryton)
Farum Sogns kammerkor Convivium
Daniel Blumenthal instruerer pianist
Orglet i Farum Kirke er fra 2012