Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Kaffesamvær - den anden fredag i måneden

Den anden fredag i måneden indbydes til hyggeligt kaffesamvær i Den fredede længe ved Farum Kirke. Kaffesamvær byder på oplæsning af en historie, referat af en aktuel artikel eller oplæg om et aktuelt emne. Under de enkelte datoer i kalenderen til højre kan man se hvem, der kommer på besøg.

Efter oplægget er der fri snak ved bordene om emnet – eller om andre ting, der optager sindene. Måske kan man træffe mennesker, man ikke har mødt i lang tid eller lære nogle nye at kende.

På et tidspunkt kommer der kaffe, te og lækkert hjemmebag på bordene. Der bliver også tid til at synge nogle sange og salmer, der passer til dagen, vejret og årstiden.

"Velkommen til alle interesserede”, lyder det fra frivilliggruppen, der står bag Kaffesamvær. Der kan bestilles kirkebil på Farum kirkekontor på tlf. 70 27 25 85 hverdage 9.00 til 13.00.

Ingen begivenheder fundet.