Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Julehjælp 2020

Juletiden lægger op til gode stunder sammen med dem, vi holder af. Julen er dog også en tid, der stiller yderligere økonomiske krav. Det kan være svært at skabe hyggelige rammer for samværet med familien, at give børnene en gave, at få dagligdagen til at hænge sammen.

Trængende borgere i Farum kan derfor søge julehjælp hos Farum Sogn. Vi kan tilbyde et mindre støttebidrag og/eller en pose med madvarer.

Find ansøgningskemaet her

• Ansøgningsskemaet til julehjælpen kan afhentes på kirkekontoret, Stavnsholtvej 25 alle hverdage mellem 9. 00 og 13. 00 fra tirsdag 24. november.
  • Du kan også henvende dig til en af præsterne (se nedenstående liste) og bede om at få tilsendt ansøgningsskemaet per mail.
  • Eller du kan downloade ansøgningsskemaet her.

Aflever ansøgningsskemaet senest tirsdag 1. december

Ansøgningen afleveres hos den præst, du kender eller som du bor tættest på. Ansøgningen kan også returneres per mail, eller den kan afleveres efter en gudstjeneste hos præsten / afleveres hjemme hos præsten eller lægges i postkassen.

Jan Sievert Asmussen: JSAS@km.dk eller send sikker mail, Kaalundsvej 33 A, tlf. 44950115
Ulla Bjerregaard Salicath: UBS@km.dk eller send sikker mail, Hvilebækvænge 11, tlf. 51844241
Anne Have Christensen: AHC@km.dk eller send sikker mail, Bastholmen 21, tlf. 41728456
Dorothea Glöckner: MDG@km.dk eller send sikker mail Lille Kaalundsvej 4, tlf. 41728457

Vigtige datoer

• Ansøgningsskemaet afleveres senest tirsdag 1. december.
  • Senest fredag 11. december vil der blive sendt svar, om man kan tildeles julehjælpen.
  • Julehjælpen kan afhentes tirsdag 15. december mellem kl. 11.00 og 13.00 i Stavnsholtkirken.