Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Julehjælp 2019

I årets løb er der i Farum Kirke og Stavnsholtkirken samlet ind til julehjælp til trængende borgere, der bor i Farum Sogn. Julehjælpen består af et pengebeløb og/eller en købmandskasse med madvarer til julemiddagen.

Ansøgere skal udfylde ansøgningsskemaet og aflevere det senest mandag 25. november.

Ansøgningsskemaet kan afleveres på to måder

1. Personligt:  Download skemaet her, udfyld det og aflevér det på kirkekontoret i Stavnsholtkirken. Adressen er Stavnsholtvej 25, Farum. Der er åbent hverdage kl. 9 - 13.
  2. Online: Klik her og udfyld det digitale ansøgningsskema her på hjemmesiden.

Dine personlige oplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt og i henhold til Farum Sogns persondatapolitik, som du kan læse om her. Ved at udfylde og underskrive skemaet, giver du samtykke til, at vi må behandle dine oplysninger i henhold til denne politik.

Hvis du får del i julehjælpen, bliver det ikke indberettet til skat og kommune.

Har du spørgsmål, kan du ringe til sognepræst Dorothea Glöckner på 4172 8457.

Vigtige datoer:

• Mandag 25. november skal vi have din ansøgning
  • Tirsdag 3. december får du besked, om du får en portion af julehjælpen
  • Onsdag 18. december kl. 11 - 13 kan julehjælpen (penge og/eller købmandskasse) afhentes på kirkekontoret i Stavnsholtkirken, Stavnsholtvej 25, Farum.