Julehjælp 2018

I årets løb er der i Farum Kirke og Stavnsholtkirken samlet ind til julehjælp til trængende borgere, der bor i Farum Sogn.

Ansøgere skal udfylde ansøgningsskemaet og aflevere det senest mandag 3. december.

Ansøgningsskemaet kan afleveres på 3 måder

1. Post: Download skemaet her, udfyld det og send det som post til Farum Sogn, Kirkekontoret, Stavnsholtvej 25, 3520 Farum.
  2. Personligt:  Download skemaet her, udfyld det og aflevér det på kirkekontoret personligt.
  3. Online: Klik her og udfyld det digitale ansøgningsskema her på hjemmesiden.

Dine personlige oplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt og i henhold til Farum Sogns persondatapolitik, som du kan læse om her. Ved at udfylde og underskrive skemaet, giver du samtykke til, at vi må behandle dine oplysninger i henhold til denne politik.

Hvis du får del i julehjælpen, bliver det ikke indberettet til skat og kommune.

Har du spørgsmål, kan du ringe til sognepræst Ulla Salicath på 51 84 42 41.

Vigtige datoer:

• Mandag 3. december skal vi have din ansøgning