Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Tilmelding og betaling

Deltagerbetaling

Ca. 14.000 kr. Den gældende pris kan først oplyses, når flyene er bestilt. Rejsen kan garanteres ved mindst 12 deltagere. Der kan være op til 20 deltagere.

Rejsedato

1. til 9. november 2020: Rejsedatoerne ligger lige efter højsæsonen. Vejret plejer at være godt i denne periode.

Prisen inkluderer

• Fly t/r (via Qatar)
  • Hoteller 4* i Shiraz og Yazd, 3* i Isfahan (delt dobbeltværelse, eneværelse mod 1. 200 kr tillæg)
  • Halvpension (morgenmad + frokost)
  • Transfers
  • Transport i egen bus
  • Entréer til seværdigheder ifølge program
  • Engelsktalende følgeguide
  • Dansk rejseleder (Søren Bonde)
  • Invitation til visum

Aftensmad, drikkevarer, visum (375 kr + eventuel forsendelse), lommepenge og drikkepenge må derudover selv betales.

NB. Kvinder må huske hovedbeklædning samt tøj, der rækker ned til midt på lårene.

Tilmelding

Til sognepræst Dorothea Glöckner ( MDG@km.dk / tlf. 41728457) senest 4. september 2020.

Betalingsoplysninger fremsendes efter tilmeldingsfristen.

Foredrag om Iran

I anledning af rejsen tilbydes to foredrag. Foredragene er for alle, uafhængigt af, om man overvejer at deltage i rejsen eller ej.

25. februar 2020
19.00 i Stavnsholtkirken:

Rejseleder Søren Bonde fortæller om Iran – med særligt fokus på landets persiske arv.

Tirsdag 6. oktober 2020
19.00 i Stavnsholtkirken

Sognepræst Nils Wildschiødtz holder et foredrag om kong Kyros, en af antikkens mægtigste herskere:

Kyros - den store perserkonge! Hvem var han?

Ud over en overordnet historisk gennemgang belyser foredraget, hvordan Kyros er beskrevet fra et gammeltestamentligt, neobabylonsk, græsk og egyptisk synspunkt. Selvom han erobrede mange af de landvidder, der før var under babylonsk herredømme, bliver Kyros beskrevet entydigt positivt blandt dem, der lever under hans besættelse.

Selv blandt hans fjender, grækerne, skriver Platon, som ellers var fortaler for demokrati og imod kongedømme, at Kyros var et forbilledligt kongeideal.