Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Praktiske informationer

Prisen er 350 kr., der dækker foredrag, middag, kaffe/te, kage og frugt, samt frokost søndag. Madpakker medbringes til frokost lørdag og drikkevarer kan købes. Vi har desværre ikke køleskab til medbragte madpakker.

Man tilmelder sig fra tirsdag 15. september enten ved personligt at møde op i Stavnsholtkirken eller pr. telefon: 7027 2585 kl. 10-12, ellers øvrige dage i åbningstiden (kl. 9-13). Når tilmeldingen er regi­streret og bekræftet over for deltageren, kan beløbet indbetales enten på kontoret eller gennem netbank:

Reg.: 2229 + konto: 6277476388

Husk at mærke indbetalingen med "højskole 2020" og angiv tydeligt navn på indbetaleren (og evt. andre som indbetalingen måtte gælde for). Sidste frist for indbetaling af deltagergebyr er 1. oktober. Hurtig tilmelding tilrådes.

Flere oplysninger kan fås hos sognepræst Ulla Salicath på ubs@km.dk eller 5184 4241.

Corontatid: Vi har i år kun kapacitet til 50 deltagere grundet afstandskrav. Al sang foregår i kirken og i tilfælde af aflysning refunderes indbetalingen.