Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Påske 2020 i Farum Sogn

En underlig påske uden gudstjenester i kirken. Men kirken følger selvfølgelig resten af samfundet, både når det lukker i og lukker op. Det skal være trygt og sikkert at gå i kirke, og ingen skal hindres i at komme ind. Det bliver dejligt at kunne mødes igen.

Men påsken kommer alligevel: den stille uge efter palmesøndag, det store drama mellem lys og mørke langfredag og opstandelsens glæde påskemorgen. Lad hver enkelt dag i påsken få sin farve: gør plads i sindet plads til langfredags alvor og sæt blomster på bordet påskemorgen.

Hver helligdag vil der ligge en gudstjeneste på Facebook: korte videoer med salmer, prædiken og læsning af dagens evangelietekst, alt sammen med vore egne præster, sangere og organister. På den måde bygger vi bro, indtil kirkerne atter kan åbne. Også på DR er der gudstjenester hver dag i påsken. De transmitteres fra Vor Frue Kirke i København.

På disse sider kan man læse mere om påskens helligdage. Man kan her også se og høre de onlinegudstjenester, der lægges på Facebook og på denne hjemmeside alle helligdage i påsken 10.00.

Venlig hilsen præsterne i Farum Sogn