Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Du er her: 

Gudstjenester

Der er højmesse i Farum Kirke og Stavnsholtkirken søndage 10.00. Se de næste højmesser og andre gudstjenester i kalenderen til højre.

Reduceret deltagerantal

Der er nu kommet retningslinjer for, hvordan kirken kan åbne. Der inviteres derfor igen - dog med reduceret deltagerantal:

I Stavnsholtkirken er der plads til 65 deltagere og i Farum Kirke til 25 deltagere . Hvis der ikke er flere pladser i Farum Kirke, så opfordrer vi til, at man prøver at finde plads i Stavnsholtkirken.

Barnedåb

Barnedåb finder som udgangspunkt sted i søndagens gudstjeneste. Der er også mulighed for at holde barnedåb ved dåbsgudstjenester om lørdagen.

Se datoerne her

Kollekter og indsamlinger

Ved hver søndagsgudstjeneste indsamler kirken penge til et formål, som menighedsrådet har besluttet og som biskoppen har accepteret. Det kaldes kollekter. Modtagere af søndagens kollekt annonceres af præsten fra prædikestolen.

Hvis man ikke har kontanter med til at lægge i kirkebøssen, kan man også støtte via MobilPay på 96270. Beløb indbetalt på dette nummer går til sognets Menighedspleje. Menighedsplejen sørger hver år bl.a. for julehjælp til  udsatte familier i sognet.

Gudstjenestekalender