Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Gudstjenester i Stavnsholtkirken hver søndag

Der er nu et forsamlingsloft på fem i Danmark, men landets kirker har ekstraordinært fået tilladelse til at holde kirkerne åbne under stor forsigtighed og med øgede afstandskrav.

Da Farum Kirke er et meget lille rum, har Farum Menighedsråd fået biskoppens tilladelse til midlertidigt at lukke Farum Kirke for gudstjenester og kirkelige handlinger, så længe de nuværende restriktioner gælder – det vil sige foreløbig til og med 7. februar.

I stedet henlægges alle kirkelige handlinger og gudstjenester til Stavnsholtkirken, hvor der for nuværende vil være plads til 36 deltagere.

Vi håber snarest muligt at kunne åbne Farum Kirke igen.

Gudstjenester hver søndag kl. 10 og kl. 16

Der er gudstjenester hver søndag i Stavnsholtkirken kl. 10 og kl. 16. Gudstjenesten må højest vare 30 minutter og alene koret synger. Ved gudstjenesten kl. 16 er der altergang.

Åben Kirke

Stavnsholtkirken er åben hver tirsdag, onsdag og torsdag kl. 16-17. Kom forbi i tusmørket og sæt dig i kirkens rolige og smukke rum, eller tal med den præst, der er til stede.

Barnedåb

Barnedåb finder som udgangspunkt sted i søndagens gudstjeneste. Der er også mulighed for at holde barnedåb ved dåbsgudstjenester om lørdagen.

Se datoerne her

Kollekter og indsamlinger

Ved hver søndagsgudstjeneste indsamler kirken penge til et formål, som menighedsrådet har besluttet og som biskoppen har accepteret. Det kaldes kollekter. Modtagere af søndagens kollekt annonceres af præsten fra prædikestolen.

Hvis man ikke har kontanter med til at lægge i kirkebøssen, kan man kontakte kirkekontoret og bede om sognets MobilPay-nummer. Beløb indbetalt på dette nummer går til sognets Menighedspleje. Menighedsplejen sørger hver år bl.a. for julehjælp til udsatte familier i sognet.

Gudstjenestekalender