Grundlovsdag 2018

For 24. gang åbnede Præstegårdshaven ved Farum Kirke tirsdag 5. juni 2018 for et af Nordsjællands største arrangementer grundlovsdag. Ligesom tidligere år lagde flere hundrede mennesker vejen forbi for at tage del i festlighederne.

Dagen blev indledt med grundlovstale ved Pia Gjellerup, der under overskriften "1968 + 50" talte om hvordan den frigørelse, som fandt sted for halvtreds år siden, stadig præger Danmark i alle hjørner - fra politik, unddannelse og kulturforbrug til parforhold og familie. Efter grundlovstalen underholdte Klovnen Tapé igesom tidligere år børn og voksne med sit miks af cirkus, komik, mime og klovnenumre.

Calibut Band & George Mihalache bidrog deres engagerede sigøjnermusik til til en festlig eftermiddag. George Mihalache har siden 1994 boet i København og spillet bl.a. med Peter Bastian. Til denne koncert havde han håndplukket tre overlegne musikere, svensk/tyrkiske Ruhi Erdogan, svenske Jonatan Ahlblom og danske Morten Lind.

Billeder fra grundlovsdag 2017

Program 2018