Høje tanker og dybe toner - fire højskoleaftener om det, der er vigtigt

Som et helt nyt initiativ inviterer Farum Sogn til fire højskoleaftener, der vil fokusere på etiske dilemmaer. Aftenerne foregår fire onsdage fra 17 til 20.30 i mødesalen i Stavnsholtkirken.

Etiske dilemmaer er netop dilemmaer, hvor det er svært at have en entydig holdning; hvor rigtig meget er på spil. Hvad skal vi mene om tidens diagnosekultur, drengeomskærelse, tildækningsforbud, næstekærlighed og flygtninge, dødshjælp m.m.? Det må vi tale sammen om, for at nuancere entydige holdninger og give plads til tvivl og flertydighed. 

Vi har alle fire gange indbudt en gæst udefra, der indleder samtalen. Der vil være god tid til spørgsmål og samtale, så forbered endelig spørgsmål hjemmefra.

Efter samtalen serveres en mættende suppe og kaffe/te og kage, og vi slutter med at synge løs fra højskolesangbogen og slutter omkring 20.30. Se omtale af de enkelte højskoleaftener i kalenderen til højre.

Praktiske oplysninger

Det koster 100 kr. pr. arrangement eller 350 kr. for alle fire arrangementer inkl. suppe, kaffe og kage. Drikkevarer kan købes eller medbringes.

Der er begrænset plads, så hurtig tilmelding tilrådes.

Tilmeldingen begynder torsdag 16. august og foregår enten med bankoverførsel til Nordea reg. 2229, konto 6277476388 med tydelig angivelse af dato og deltagers/deltageres navne eller kontant på kirkekontoret i åbningstiden 9-13.

Yderligere oplysninger kan fås hos arrangørerne:

Anne Have Christensen ahc@km.dk, tlf 41728456 eller
Ulla Salicath ubs@km.dk, tlf 51844241.

Højskoleaftener

Ingen begivenheder fundet.