Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Skole-kirkeprojekter i Farum 2019 - 2020

Farum Sogn har i en årrække samarbejdet med skolerne i Farum om skole-kirkeprojekter. Projekterne spiller særligt ind i kristendomskundskab, billedkunst, musik, dansk og historie.

Skole-kirkeprojekter på skolens præmisser

Alle projekterne har en almentdannende og ikke-forkyndende karakter og foregår på skolens præmisser. De er målrettet alle elever uanset kulturel eller religiøs baggrund. På disse sider kan man danne sig et overblik over hvilke fag og klassetrin de enkelte projekter retter sig imod.

Undervisningen

Kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær står for planlægning og undervisning i størstedelen af projekterne. I nogle projekter inddrages en af kirkens præster eller organister eller en udefrakommende kunstner.

Doris Pihl Linkenkær er uddannet cand.mag. i Antropologi og kristendomskundskab og har taget et grundforløb på Sjællands Kirkemusikskole (BO1), Århus Kunstskole (Grundskolen) samt grunduddannelsen som fortæller på Besttellers.

Tilmelding og information

For tilmelding og mere information om projekterne kontakt kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær på 4172 8453 / 2747 3726 eller dpl@farumsogn.dk eller brug tilmeldingsformularen her på siden.

Projekterne er gratis og henvender sig til alle skoler i Farum.