Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Skole-kirkeprojekter i Farum 2020 - 2021

Farum Sogn har i en årrække samarbejdet med skolerne i Farum om skole-kirkeprojekter. Projekterne spiller særligt ind i kristendomskundskab, billedkunst, musik, dansk og historie.

Skole-kirkeprojekter på skolens præmisser

Alle projekterne har en alment dannende og ikke-forkyndende karakter og foregår på skolens præmisser. De er målrettet alle elever uanset kulturel eller religiøs baggrund.

Her på siden kan man danne sig et overblik over hvilke fag og klassetrin de enkelte projekter retter sig imod.

Undervisningen

Farum Sogn stiller i alle projekter en underviser til rådighed, der står for planlægning og undervisning i samarbejde med skolens lærer.I de fleste af projekterne er det Kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær, der er kirkens underviser, mens det i andre projekter er én af sognets præster, organister eller en udefrakommende kunstner, der har ansvar for undervisningen.

Doris Pihl Linkenkær er uddannet i socialantropologi og kristendomskundskab og har efteruddannet sig inden for fortælling, billedkunst og musik.

I beskrivelsen af hvert projekt kan man se hvem, der er kirkens underviser.

Læringsmål

Alle projekter er udviklet med henblik på at opfylde flere af læringsmålene på de forskellige klassetrin og i de forskellige fag som de enkelte projekter dækker. Ved tilmelding tilsendes læringsmålene for det relevante klassetrin/de relevante fag, ligesom projektet tilpasses den aktuelle klasses behov.

Tilmelding og information

For tilmelding og mere information om projekterne kontakt kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær på 4172 8453 / 2747 3726 eller dpl@farumsogn.dk eller brug tilmeldingsformularen her på siden.

Projekterne er gratis og henvender sig til alle skoler i Farum.