Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

RESULTAT AF VALG TIL MENIGHEDSRÅDET

Tirsdag 15. september blev der på valgforsamlingen valgt 15 medlemmer og fire stedfortrædere til det nye menighedsråd i Farum.

Følgende kandidater blev valgt:

Gy Larsen (39)
Camilla-Dorthea Bundgaard (37)
Pia Elmtoft-Riedel (34)
Malte Koch (32)
Tina Ringskou Ginty (29)
Peter Buhl Jensen (28)
Alette Kaaber (22)
Marta Villaro (21)
Anders Ingemann Larsen (21)
Nicholas Schelde (19)
Marianne Kirchhoff (17)
Steen Autzen (17)
Steen Christensen (16)
Birgit Berggrensson (11)
Karsten Mach (10)

Valgte stedfortrædere:

Ulla Buhl (38)
Marianne Sparegodt Nielsen (28)
Ejnar Hauberg (23)
Helge Larsen  (22)

Mulighed for at indgive andre kandidatlister

Der kan indgives andre kandidatlister indtil 13. oktober kl. 23.59. Kandidat- og stillerliste skal udfærdiges på en særlig blanket, der kan hentes på kirkeministeriets hjemmeside. Blanketten skal afleveres enten til formand for valgbestyrelsen Inge-Lise Janswell efter telefonisk aftale (ring på telefon 41 72 84 52) eller til administrationschef Johanne Møller Sørensen på kirkekontoret, Stavnsholtvej 15, 3520 Farum, mandag-fredag i tidsrummet 9.00 – 15.00.

Hvis der indgives andre kandidatlister senest 13. oktober, udløses der et afstemningsvalg, som skal finde sted 17. novem­ber.

Hvis ikke der udløses afstemningsvalg, vil ovennævnte kandidater udgøre Farum Menighedsråd fra 1. søndag i advent og de næste fire år.

Find alle regler for afstemingsvalg og hele valgprocessen her

Del dette: