Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Valg til menighedsrådet 2020

I efteråret 2020 skal der være valg til det menighedsråd, som fra og med 1. søndag i advent skal overtage og videreføre ledelsen af Farum Sogn. 

I januar 2020 kom der en ny lov om valg til menighedsråd, som betyder, at valget fra og med 2020 foregår på en anderledes måde end hidtil. 

Orienteringsmøde 18. august 2020

I tråd med den nye lov blev der tirsdag 18. august afholdt et ”orienteringsmøde”. På mødet kunne man høre om menighedsrådets arbejde og kirken her i Farum, og der var også mulighed for at vise sin interesse for at melde sig som kandidat til valget, hvilket der var flere der gjorde. 

Se dagsorden for orienteringsmødet her

Valgforsamling 15. september 2020

Selve valget til det nye menighedsråd foregik herefter på en såkaldt ”valgforsamling”, der fandt sted tirsdag 15. september 19.00. Her blev der, ligesom på en generalforsamling, opstillet kandidater og de 57 fremmde stemte på de opstillede kandidater.

Valgforsamlingen mundede ud i, at der blev valg 15 menighedsrådsmedlemmer og 4 stedfortrædere. 

Se dagsorden for valgforsamlingen her

Se listen over de valgte her

Muligt afstemningsvalg 17. november 2020

Hvis der indgives andre kandidatlister senest 13. oktober, udløses der et afstemningsvalg, som skal finde sted 17. novem­ber. 

Hvis ikke der udløses afstemningsvalg, vil de valgte kandidater udgøre Farum Menighedsråd fra 1. søndag i advent og de næste fire år

Find valgreglerne og relevante cirkulærer i de orange bokse til højre.