Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Valg til menighedsrådet 2020

I efteråret 2020 skal der være valg til det menighedsråd, som fra og med 1. søndag i advent skal overtage og videreføre ledelsen af Farum Sogn.

I januar 2020 kom der en ny lov om valg til menighedsråd, som betyder, at valget skal foregå på en anderledes måde end hidtil.

Orienteringsmøde tirsdag 18. august

Først skal der afholdes et orienteringsmøde om menighedsrådsarbejde i det hele taget og de opgaver, som præger arbejdet her i Farum. På mødet vil man også forsøge at skaffe kandidater til det nye menighedsråd.

Pga. coronakrisen er orienteringsmødet blevet udskudt flere gange. I Farum er mødet nu fastlagt til 18. august.

Se invitationen her - og del den gerne

Se dagsorden her

Valgforsamling tirsdag 15. september

Senere skal der holdes en såkaldt valgforsamling, hvor det – ligesom på en generalforsamling - vil kunne lade sig gøre at sammensætte og vælge et nyt menighedsråd.

Valgforsamlingen afholdes 15. september.

Se dagsorden her

Afstemningsvalg

Indtil 13. oktober holdes muligheden for at udløse et afstemningsvalg åben. Hvis dette sker, finder valget sted 17. november.

Valgbestyrelsen

Valget og de forudgående møder tilrettelægges af Farum Menighedsråds valgbestyrelse, som består af Inge-Lise Janswell (formand), Marianne Kirchhoff og Michael Kornerup.

Valgbestyrelsen opfordrer alle til at hjælpe til med at sprede information om menighedsrådsvalget.

Invitationen til orienteringsmødet 18. august kan enten printes eller hentes i en af kirkerne og god, trykt kvalitet.

Relevante cirkulærer m.m. kan hentes ved at klikke på de orange bokse i højre side. Bemærk at der flere steder er anført datoen 12. maj for orienteringsmødet; denne er siden ændret pga. coronakrisen.

Corona - retningslinjer for forsamlinger

Valgbestyrelsen holder øje med myndighedernes anbefalinger om møder i forsamlinger og tilpasser naturligvis møderne herefter.