Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Legestuen på Stien

Er du på udkig efter en lege­stue, hvor dit 0-3-årige barn kan lege i trygge omgivelser - og hvor du kan snakke med andre mødre, fædre eller bedste­forældre?

Så er Legestuen på Stien måske noget for jer!

Legestuen er for alle, og den organiseres af kirkerne i Farum sammen med en gruppe frivillige.

Der er masser af legetøj og hyggelige legeområder.

Omkring kl. 10.45 laver vi rytmik i 10-20 minutter og bagefter vil der nogle gange være et lille oplæg om et relevant emne ved f.eks. en sundhedsplejerske eller præst eller en anden spændende fagperson. Programmet vil blive planlagt løbende, så hold øje her på siden og i Kirkenyt i Furesø Avis.

Du kan også melde dig ind i Legestuens Facebookgruppe, hvor der løbende vil blive informeret om Legestuens aktiviteter.

Legestuen holder til på Stien på Paltholmterasserne 1 i Farum.

Den holder åbent hver onsdag 10:00 - 12:30 bortset fra i skolernes ferier.

Legestuens første åbningsdag er onsdag 24. april.

Der er gratis kaffe, te, frugt og kiks.

Kontakt

Har du spørgsmål så kontakt gerne Legestuens koordinator Doris Pihl Linkenkær på 4172 8453 eller dpl@farumsogn.dk.