Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Konfirmation i Farum Sogn

I Farum Sogn finder konfirmationsforberedelsen sted i 8. klasse. Konfirmationerne holdes i Farum Kirke og i Stavnsholtkirken Store Bededag og i weekenderne før og efter.

Holdene sammensættes med elever fra Farums tre folkeskoler samt Marie Kruses Skole. Eleverne går så vidt muligt til præst hos den præst, som de skal konfirmeres af. Alle konfirmander går til undervisning sammen med andre fra samme årgang på deres skole.

Undervisningen

Undervisningen finder hovedsageligt sted om eftermiddagen fra 14.00 til 16.00 i kirkens lokaler og strækker sig fra ottende skoleårs begyndelse og frem til konfirmationstidspunktet. Der vil også være aften- og weekendundervisning for konfirmander.

Læs mere om undervisningen her

Præsterne i Farum Sogn

Hvis man har spørgsmål om konfirmationen eller konfirmationsforberedelsen kan man kontakte en af præsterne

Jan Asmussen – 44950115 og jsas@km.dk