Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Konfirmation

I Farum Sogn finder konfirmationsforberedelsen sted i 8. klasse. Hver enkelt konfirmand kan vælge mellem flere konfirmationsdatoer og mellem sognets to kirker – alt sammen så længe der er plads.

Allerede nu kan du her på Farum Sogns hjemmeside se de konfirmationsdatoer, som elever fra hver enkelt skole har mulighed for at vælge imellem.

Se de konfirmationer i 2020, som elever fra hver enkelt skole har mulighed for at vælge imellem

Undervisningen

Eleverne undervises som udgangspunkt af den præst, de konfirmeres af. Man er velkommen til at gå til præst, selvom man ikke er sikker på, om man vil konfirmeres. Ikke-døbte elever er også velkomne til undervisningen og evt. dåb før konfirmationen.

Læs mere om undervisningen her

Introduktions- og tilmeldingsaftener i februar 2019

Konfirmanderne inviteres med forældre til en introduktionsaften med den præst, der står for undervisning og konfirmation. I løbet af aftenen afgiver familierne deres ønsker for konfirmationsdato i prioriteret rækkefølge.

Det er vigtigt at have flere prioriteter, da vi ikke kan love, at alle får deres første prioritet opfyldt. I Farum Kirke og Stavnsholtkirken er der plads til hhv. 10 og 20 konfirmander pr. konfirmationsgudstjeneste.

Vi tager ikke imod reservationer før introduktionsaftenen, men selvfølgelig kan man også efterfølgende henvende sig til præsten og vælge en konfirmationsdato.

Skoler uden for Farum:
Tirsdag 19. februar kl. 19.00-20.00 i længerne ved Farum Kirke

Marie Kruses Skole:
Onsdag 20. februar kl. 19.00-20.00 i Stavnsholtkirken

Stavnsholtskolen:
Tirsdag 19. februar kl. 19.00-20.00 i Stavnsholtkirken

Solvangskolen:
Onsdag 20. februar kl. 19.00-21.00 i længerne ved Farum Kirke

Lyngholmskolen:
Torsdag 21. februar kl. 19.00-21.00 i Stavnsholtkirken

Konfirmationsforberedelse uden konfirmation

Hvis man gerne vil gå til konfirmationsforberedelse, men ikke vi konfirmeres, så kan man også kontakte en af præsterne