Farum Sogns persondatapolitik

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Farum Sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.  

INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Indsamling af personoplysninger i Farum Sogn sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det. 

AFTALER MED DATABEHANDLERE

Farum Sogn har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Farum Sogns vegne

  • Church Desk (vedrørende kalender og tilmeldingssystem)
  • Danmarks Kirkelige Mediecenter (vedrørende hjemmeside)
  • Mail Chimp (vedrørende nyhedsbreve)

COOKIES

Vi bruger cookies på hjemmesiden.

Klik her og læs mere i vores cookiepolitik nederst på siden.

DATAANSVARLIG OG KONTAKTPERSON

Farum Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Enhver har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der er registret om en, ligesom alle data til hver en tid kan kræves rettet eller fjernet. Dette kan ske ved henvendelse til administrationschef Johanne Møller Sørensen på jms@farumsogn.dk. Er der registreret forkerte data eller anden grund til indsigelser, kan der rettes henvendelse samme sted.  Klage over Farum Sogns behandling af persondata kan i påkommende tilfælde indgives til Datatilsynet.

ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. 

Senest opdateret 15.05.2018

Download Farum Sogns persondatapolitik