Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Job i Farum Sogn

SOPRAN SØGES  til Farum Kirke (vikariat)

Et to-års vikariat som sopran i Farum Kirke ønskes besat fra 1. juni 2019 til 31. maj 2021.

Stillingen omfatter ca. 450 timer pr. år til dækning af medvirken ved højmesser og kirkelige handlinger i Farum Sogn samt deltagelse i prøver og koncertaktiviteter med sognets kammerkor Convivium.

Farum Kirkes kor består af fire sangere, og Convivium udgøres af denne kvartet og de fire sangere ved sognets anden kirke, Stavnsholtkirken.

Ansøgere forventes at have et højt sangteknisk niveau samt mestre ubesværet bladsang.

Ansættelsen sker på individuelle vilkår. Løn: ca. kr. 110.000 pr. år.

Ansøgning sendes til sognets administrationschef Johanne Møller Sørensen på jms@farumsogn.dk  senest onsdag 17. april kl. 12.

Foresyngning for udvalgte ansøgere finder sted søndag 28. april fra kl. 12.30

Yderligere oplysninger ved henvendelse til organist Troels Roland på tlf. 6092 5993 eller mail troels.roland@gmail.com.