Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Corona - aflysninger og tiltag i Farum Sogn

Farum Sogn følger Sundhedsstyrelsens anbefaling om at passe på de mest sårbare personer ved at mindske corona-virussen i at sprede sig.

Derfor er samtlige arrangementer og gudstjenester i Farum Sogn foreløbigt aflyst.

De næste søndage sender DR live fra en særgudstjeneste i Københavns Domkirke, som er lukket for offentligheden. Den starter 10.00 på radiokanalen P1 - klik her, hvis du vil høre med.

Kirkelig betjening med begrænsninger

Kirkekontoret

Kirkekontoret er lukket for personlig betjening foreløbig til og med  13. april, men er åbent for telefonisk henvendelse på 70272585 mandag-fredag 10.00 – 12.00.

Kordegnen vil over telefonen kunne svare på spørgsmål, hvis man er i tvivl om noget og hjælpe med digitale løsninger vedr. attester m.m.

Præsterne
Der vil fortsat være mulighed for at kontakte en præst, ligesom der vil være mulighed for personlige samtaler. På hjemmesiden sjælesorg.nu er der også mulighed for personlige samtaler i chatten.

Kirkegården

Kirkegårdskontoret er lukket, men man kan evt. kontakte kirkegårdsleder Brian Worm Jensen på telefon 41728462 hverdage 9 - 14.

Bisættelser og begravelser

Med visse begrænsninger kan der fortsat foregå bisættelser og begravelser i den periode, hvor der er ellers er lukket for gudstjenester og aktiviteter i Farum.

Information om hvordan der kan træffes aftale om bisættelser og begravelser kan ses her