Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Vinterferie for 3. og 4. klasser

Hør om drømmeren Josef fra Bibelen og lav din egen tegnefilm!

Tilbud om en ferieaktivitet i Stavnsholtkirken for børn i 3. eller 4. klasse i Farum

Farum Sogn inviterer til en uge, hvor du er med til at lave en tegnefilm om en fortælling fra bibelen.

Fortællingen handler om en ung dreng, Josef, der havde store drømme. Hans brødre blev misundelige på ham og Josef havde det bestemt ikke nemt. Men til sidst gik drømmene i opfyldelse og Josef og hans brødre blev gode venner igen.

Tegnefilmene laves i samarbejde med den professionelle animationsinstruktør Annemette Karpen fra ANIMA og animator Michael Bech Hussain.

Du kan arbejde med flyttefilmsteknikker, lave figurer og baggrunde, filme og lægge lyd. Senere får du en DVD med filmen og den lægges også på Youtube.

Hvis du vil se lidt mere om tegnefilmprojektet, inden du beslutter dig, om du vil deltage, kan du finde film på youtube af Annemette Karpen, blandt andet sommeranimation på Bakkehus 2018.

Periode: 11. – 15. februar 2019

Tidsrum:
mandag til onsdag (11. – 13. februar): kl. 14.00 – 16.00
torsdag og fredag (14. og 15. februar): kl. 10.00 – 15.00

Alder: elever fra 3. og 4. klasse

Mødested: Stavnsholtkirken / Stavnsholtvej 25, 3520 Farum

Antal deltagere: max. 15 børn.

Tilmelding:
Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet til følgende mailadresse: MDG@km.dk Skriv venligst dit fulde navn samt en telefonnummer og mailadresse.

Deltagelse er gratis.

Kontaktperson:
Sognepræst Dorothea Glöckner,
tlf. 41728457
MDG@km.dk

Dette ferieprojekt arrangeres i samarbejde mellem Farum Sogn og Annemette Karpen.