Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Korskole for børn og unge i Farum Sogn

Farum Sogn har siden 2011 tilbudt undervisning i korsang for børn: Der er SPIREKOR for børn på 6 til 8 år, BØRNEKOR for børn på 9 til 11 år og JUNIORKOR for børn og unge på 12 - 15 år.

Korene er for alle børn og unge, der elsker at synge. Korleder er Eja Scharling, der har mange års erfaring som børnekorleder.

Det er gratis at deltage i korene, og det forventes, at man så vidt muligt deltager i korenes koncerter og aktiviteter.

TILMELDING til korene foregår ved, at man sender en mail til Eja Scharling på es@farumsogn.dk med oplysning om barnets navn, alder, skole, fritidshjem og mobilnummer på forælder og evt. barnets mobil.

Spirekor

Hvad laver vi til kor?

• Vi starter med et glas saftevand og kiks.
  • Vi synger mange forskellige slags sange og leger og danser. Vi lærer lidt om noder og lærer at bruge stemmen rigtigt. Vi har en legende tilgang.
  • Vi optræder bl.a. i kirken.

Praktisk info

Koret øver hver onsdag kl. 14.15 - 15.15 i Den fredede Længe ved Farum Kirke lige foran den gamle præstegård.

Børnekor

Hvad laver vi i børnekoret?

• Vi synger enstemmigt og flerstemmigt, lærer noder, danser og bevæger os til musikken og træner at optræde.
  • Vi hygger os og har det sjovt.
  • Der er saftevand og kiks hver gang.

Vores første optræden er en fredag eftermiddag i kirken. Derefter gælder det Lucia både i kirken og på Bytorvet. Til foråret 2019 vil vi stile mod en påskemusical sammen med spirekoret.

Praktisk info

Vi øver hver onsdag kl. 15.00 - 16.00 i Stavnsholtkirken.

Juniorkor

Hvad laver vi til kor?

• Vi hygger os og har det sjovt.
  • Der er saftevand og kiks hver gang.

I maj skal vi udenlands, helt til Nordtyskland på en weekendtur.

Praktisk info

Vi øver hver onsdag kl. 16.00 - 17.30 i Stavnsholtkirken.

Korleder Eja Scharling: Velkommen til kor!