Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Rytmik i det grønne

NU har vi endelig fået lov til at indbyde til udendørs børnerytmik!

Klik på et link for at tilmelde:

Rytmik i det grønne for 1-5-årige mandag 22. juni 11.00

Rytmik i det grønne for 1-5-årige mandag 22. juni 15.00

Rytmik i det grønne for 1-5-årige mandag 22. juni 16.00

Mere praktisk information om de udendørs hold

Alle hold mødes ved deres starttidspunkt foran indgangen til kirkegårdskontoret på Kålundvej 33B i Farum.

Der er plads til ni deltagere på hvert hold PLUS BØRN! Man må gerne tage flere børn med :-)

Programmet er en blanding af sang og leg på tæppet afbrudt af dans. Hvis jorden er for våd, nøjes vi med udelukkende stående/dansende/gående sange.

Alle bedes om at tage deres eget tæppe med som lægges på jorden med to meters afstand til andre. Alle kan også låne et tæppe til at lægge på jorden under deres eget tæppe. Disse tæpper bliver ikke genbrugt af andre samme dag, men først efter en uge.

Forebyggelse af coronasmitte:

Hvis man har ondt i halsen eller føler sig sløj på anden måde, så skal man blive hjemme. Vi holder minimum to meters afstand til hinanden, både når vi sidder og når vi danser.  Vi deler ikke rekvisitter.  Man kan bruge toilettet i Den fredede Længe, der ligger ret tæt på og der vil være håndsprit til rådighed.

Der er sat en time af til hvert hold, så det er muligt at blive siddende når rytmikken er slut efter ca. en halv time for at snakke sammen og hygge sig over en medbragt kop kaffe på tæpperne. Der vil desværre ikke blive serveret kaffe og brød som vi plejer.

Tilmelding og afbud:

Der er links til tilmeldingsformularer øverst på siden. Tilmeldingen til holdet lukker automatisk, når der ikke er flere pladser.

Hvis man ikke kan komme alligevel, er det vigtigt at man husker at sende en afmelding til mig på 4172 8453 eller dpl@farumsogn.dk, så andre kan få pladsen.

Hvis man ikke kan tilmelde sig, fordi holdet er fyldt op, så skriv til mig på 4172 8453 eller dpl@farumsogn.dk så opretter jeg en venteliste eller et ekstra hold (hvis man ikke skriver, så ved jeg ikke, at der er nogle, der forsøgte at tilmelde sig...)

Velkommen!

De bedste hilsener fra Doris

Doris Pihl Linkenkær
Kirke- og kulturmedarbejder i Farum Sogn
Mail: dpl@farumsogn.dk

Børnerytmik og salmesang i Stavnsholtkirken

På grund af corona-krisen er dette hold i børnerytmik i Stavnsholtkirken indtil videre aflyst.

Alle børn mellem 1 og 5 år og deres voksne er velkomne til Børnerytmik og salmesang i Stavnsholtkirken. Vi synger gamle og nye børnesange og laver sanglege, bruger rytmeinstrumenter og synger, leger, danser, tramper og hygger til nogle gode salmer. Det hele sker i en vekselvirkning mellem sange, der giver ro og sange, hvor vi får mere sved på panden.

Tidspunkt

Undervisningen foregår onsdage 16.30 - 17.15 fra slutningen af august til starten af juni, bortset fra i skolernes ferier. Opstart efter sommerferien annonceres her på hjemmesiden.

NB. Børnerytmik holder ferie i alle skolernes ferier: Sommerferie, efterårsferie, juleferie, vinterferie og påskeferie.

Underviseren

Undervisningen varetages af kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær, der har flere års erfaring med Børnerytmik og salmesang. Hun har modtaget musikundervisning på blandt andet Rytmisk Center København, Tingluti og Sjællands Kirkemusikskole og har spillet i barokensemble og balkanorkester m.m..

Tilmelding

Det er ikke nødvendigt at være tilmeldt for at deltage. Det er dog en god idé at stå på listen, så man kan få særlige invitationer til rytmikafslutninger med spisning og eventuelle aflysninger.

Tilmeld her

Hør mere hos