Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Rytmik i det grønne

NU har vi endelig fået lov til at indbyde til udendørs børnerytmik!

Nedenfor er links til fire hold, der alle foregår udenfor på de grønne områder ved Farum Kirke både om formiddagen og eftermiddagen på mandag 8. juni.

Afhængig af vejret vil der også de kommende mandage indtil sommerferien blive indbudt til børnerytmik. Det vil blive meldt ud fredagen inden, når vi har studeret vejrudsigten!

Klik på et link for at tilmelde og læse om alt det praktiske og om hvordan vi lever op til alle retningslinjerne.

Børnerytmik 1 – 5 år mandag 8. juni 11.00

Børnerytmik 1 - 5 år mandag 8. juni 15.00 (ekstrahold åbnet for tilmelding 5. juni)

Børnerytmik  1 – 5 år mandag 8. juni 16.00

Børnerytmik  1 – 5 år mandag 8. juni 17.00

Børnerytmik og salmesang i Stavnsholtkirken

På grund af corona-krisen er dette hold i børnerytmik i Stavnsholtkirken indtil videre aflyst.

Alle børn mellem 1 og 5 år og deres voksne er velkomne til Børnerytmik og salmesang i Stavnsholtkirken. Vi synger gamle og nye børnesange og laver sanglege, bruger rytmeinstrumenter og synger, leger, danser, tramper og hygger til nogle gode salmer. Det hele sker i en vekselvirkning mellem sange, der giver ro og sange, hvor vi får mere sved på panden.

Tidspunkt

Undervisningen foregår onsdage 16.30 - 17.15 fra slutningen af august til starten af juni, bortset fra i skolernes ferier. Opstart efter sommerferien annonceres her på hjemmesiden.

NB. Børnerytmik holder ferie i alle skolernes ferier: Sommerferie, efterårsferie, juleferie, vinterferie og påskeferie.

Underviseren

Undervisningen varetages af kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær, der har flere års erfaring med Børnerytmik og salmesang. Hun har modtaget musikundervisning på blandt andet Rytmisk Center København, Tingluti og Sjællands Kirkemusikskole og har spillet i barokensemble og balkanorkester m.m..

Tilmelding

Det er ikke nødvendigt at være tilmeldt for at deltage. Det er dog en god idé at stå på listen, så man kan få særlige invitationer til rytmikafslutninger med spisning og eventuelle aflysninger.

Tilmeld her

Hør mere hos