Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Korliv for børn i Farum Sogn

Farum Sogn har siden 2011 tilbudt undervisning i korsang for børn: Der er SPIREKOR for børn på 6 til 9 år og JUNIORKOR for piger i 4. til 8. klasse.

Begge kor ledes af Eja Scharling, der har over 20 års erfaring som børnekorleder.

Juniorkor

Juniorkoret henvender sig til piger fra 4. til 8. kl. som elsker at synge.

Hvad laver vi til kor?

• Vi synger enstemmigt og flerstemmigt, lærer noder, danser og bevæger os til musikken og træner at optræde.
  • Vi hygger os og har det sjovt.
  • Der er saftevand og kiks hver gang.

Vores første optræden er en fredag eftermiddag i kirken. Derefter gælder det Lucia både i kirken og på Bytorvet. Til foråret 2019 vil vi stile mod en påskemusical sammen med spirekoret.

I maj skal vi udenlands, helt til Nordtyskland på en weekendtur.

Praktisk info

Vi øver hver onsdag kl. 16.00 - 17.30 i Stavnsholtkirken.

Spirekor

Hvad laver vi til kor?

• Vi starter med et glas saftevand og kiks.
  • Vi synger mange forskellige slags sange og leger og danser. Vi lærer lidt om noder og lærer at bruges stemmen rigtigt.
  • Vi optræder i kirken.

Praktisk info

Koret øver hver onsdag fra kl. 14 til 14.45 i Den fredede længe ved Farum Kirke lige foran den gamle præstegård.