Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Babyrytmik og salmesang i Stavnsholtkirken

Kom og få en skøn og fredfyldt oplevelse sammen med din baby. Vi vil synge, lege og vugge til salmer og enkle børnesange. Sæbebobler, dans og blid musik stimulerer børnenes sanser på nye måder. Du vil selv lære mange nye sange, salmer og lege at kende, som du kan bruge derhjemme.

Corona-tilpassede aktiviteter...

Babyrytmik og salmesang er tilpasset de gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne: Vi holder god afstand både når vi sidder og når vi danser og alle forældre får deres egen måtte med egne rekvisitter, der ikke deles og som vaskes af mellem hvert hold. Kirkerummet er meget stort, så vi kan holde afstand samtidig med at vi beholder kontakten.

...og fællesskab

Ændringerne påvirker selvfølgelig formen og mulighederne for aktiviteter – men der kan også komme noget positivt ud af dette: Man kan få mere ro, fordybelse og nærvær med sin baby samtidig med kontakten til andre forældre og inspirationen fra holdet til nye aktiviteter.

Tid og sted

Fire gange om året - efter sommerferien, efterårsferien, juleferien og påskeferien - starter nye hold for forældre med babyer i alderen 0 - 5 mrd. og 6 - 12 mrd. Undervisningen foregår om mandagen i Stavnsholtkirken.

Der er løbende optag på holdene. Hvis du vil starte efter holdet er begyndt, så skriv eller ring til Doris Pihl Linkenkær og hør om der er plads (man betaler kun for det antal gange, der er er tilbage efter, man er startet).

Program for babyrytmik og salmesang om mandagen:

10.00: Forældre med babyer mellem 0 og 5 måneder

12.00 Forældre med babyer mellem 6 og 12 måneder

Efter undervisningen tilbydes Coffee 2 Go ved udgangen, som man også kan blive og nyde i fællesskab indtil næste hold begynder at komme.

Holdstart 2020-2021

Efter efterårsferien: Mandag 19. oktober til og med mandag 30. november (175 kr. for 7 gange)

Efter juleferien: Mandag 11. januar

Efter påskeferien: Mandag 12. april

Underviseren

Undervisningen varetages af kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær, der har 10 års erfaring med babyrytmik og salmesang. Hun har arbejdet som kirkesanger, modtaget musikundervisning på blandt andet Sjællands Kirkemusikskole og Rytmisk Center København og spillet i barokensemble og balkanorkester m.m.

Holdet for forældre med babyer på 0-5 måneder

Holdet for forældre med babyer på 6-12 måneder

Betaling

Det koster 25 kroner per gang at deltage, og man betaler for hele forløbet, når man starter på holdet. Prisen varierer fra hold til hold og kan ses i parentesen efter datoerne for holdstart (se "Tid, pris og sted" ovenfor). Man betaler kun fra og med den første gang man er med på holdet.

Pengene indbetales via netbank, når man har modtaget bekræftelse på sin tilmelding per mail:

Reg 2229 Konto 3496682628.

Skriv navn på barn og forælder som note til indbetalingen.

Hvis man starter inde midt i et hold, skal man kun betale for det antal gange, der er tilbage (x 25).

Hør mere hos

Kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær
dpl@farumsogn.dk

Jeg glæder mig til at møde dig og dit barn!