Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Babyrytmik og salmesang i Stavnsholtkirken

Kom og få en skøn og fredfyldt oplevelse sammen med din baby. Vi vil synge, lege og vugge til salmer og enkle børnesange. Sæbebobler, dans og blid musik stimulerer børnenes sanser på nye måder. Du vil selv lære mange nye sange, salmer og lege at kende, som du kan bruge derhjemme.

Tid og sted

Der er babyrytmik og salmesang året rundt bortset fra i skolernes ferier. Undervisningen foregår om mandagen i Stavnsholtkirken. Fire gange om året starter nye hold for forældre med babyer i alderen 0 - 5 mrd. og 6 - 12 mrd.

Der er løbende optag på holdene. Hvis du vil starte efter holdet er begyndt, så skriv eller ring til Doris Pihl Linkenkær og hør om der er plads (man betaler kun for det antal gange, der er er tilbage efter, man er startet).

Program for babyrytmik og salmesang om mandagen:

10.00: Forældre med babyer mellem 0 og 5 måneder

(11.15: Dette er et ekstrahold, der oprettes, hvis et af de andre hold bliver meget store)

12.15: Forældre med babyer mellem 6 og 12 måneder

Alle indbydes til at hygge sig sammen over kaffe/te og brød før eller efter babyrytmik og salmesang.

Der er kaffe og brød fra 11.00 til 13.00.

Holdstart 2019-2020

Efter sommerferien: Mandag 19. august til og med mandag 7. oktober (200 kr. for 8 gange)

Efter efterårsferien: Mandag 21. oktober til og med mandag 16. december (225 kr. for 9 gange)

Efter juleferien: Mandag 13. januar til og med mandag 30. marts (275 kr. for 11 gange)

Efter påskeferien: Mandag 20. april til og med mandag 15. juni (200 kr for 8 gange)

Underviseren

Undervisningen varetages af kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær, der har 10 års erfaring med babyrytmik og salmesang. Hun har arbejdet som kirkesanger, modtaget musikundervisning på blandt andet Sjællands Kirkemusikskole og Rytmisk Center København og spillet i barokensemble og balkanorkester m.m.

Holdet for forældre med babyer på 0-5 måneder

Holdet for forældre med babyer på 6-12 måneder

Betaling

Det koster 25 kroner per gang at deltage, og man betaler for hele forløbet, når man starter på holdet. Prisen varierer fra hold til hold og kan ses i parentesen efter datoerne for holdstart (se "Tid, pris og sted" ovenfor).

Pengene indbetales via netbank, når man har modtaget bekræftelse på sin tilmelding per mail:

Reg 2229 Konto 3496682628.

Skriv navn på barn og forælder som note til indbetalingen.

Hvis man starter inde midt i et hold, skal man kun betale for det antal gange, der er tilbage (x 25).

Hør mere hos

Kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær