Babyrytmik og salmesang

Kom og få en skøn og fredfyldt oplevelse sammen med dit barn. Vi vil synge, lege og vugge til salmer og enkle børnesange. Sæbebobler, dans og blid musik stimulerer børnenes sanser på nye måder. Du vil selv lære mange nye sange, salmer og lege at kende, som du kan bruge derhjemme.

Tid, pris og sted - og opstart af næste hold

Der er babyrytmik og salmesang året rundt bortset fra i skolernes ferier. Fire gange om året starter nye hold for forældre med babyer i alderen 0 - 5 mrd. og 6 - 12 mrd. Undervisningen foregår om mandagen i Stavnsholtkirken. 

Der er løbende optag på holdene. Hvis du vil starte efter holdet er begyndt, så skriv eller ring til Doris Pihl Linkenkær og hør om der er plads.

Næste hold starter mandag 15. januar og fortsætter til og med mandag  19. marts med en pause i skolernes vinterferie. Det koster 225 kr. at deltage i holdet (9 x 25 kr.).

Program for babyrytmik og salmesang om mandagen i Stavnsholtkirken

10.00: Forældre med babyer mellem 0 og 5 måneder
12.00: Forældre med babyer mellem 6 og 12 måneder

Alle indbydes til at hygge sig sammen over kaffe/te og brød før eller efter babyrytmik og salmesang. Der er kaffe og brød fra 10.30 til 13. 

Underviseren

Undervisningen varetages af kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær, der har flere års erfaring med babyrytmik og salmesang. Hun har modtaget musikundervisning på blandt andet Sjællands Kirkemusikskole, Rytmisk Center København og har spillet i barokensemble og balkanorkester m.m.  

Tilmelding

Meld dig til babyrytmik og salmesang 0 - 5 måneder her
Meld dig til babyrytmik og salmesang 6 - 12 måneder her

Betaling

Pengene indbetales via netbank, når man har modtaget bekræftelse på sin tilmelding per mail:

Reg 2229 Konto 3496682628.

Skriv navn på barn og forælder som note til indbetalingen. 

Hør mere hos

Kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær
Tlf. 41 72 84 53
dpl@farumsogn.dk