Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Babyrytmik og salmesang i Stavnsholtkirken

Kom og få en skøn og fredfyldt oplevelse sammen med din baby. Vi vil synge, lege og vugge til salmer og enkle børnesange. Sæbebobler, dans og blid musik stimulerer børnenes sanser på nye måder. Du vil selv lære mange nye sange, salmer og lege at kende, som du kan bruge derhjemme.

Tid, pris og sted - og opstart af næste hold

Der er babyrytmik og salmesang året rundt bortset fra i skolernes ferier. Fire gange om året starter nye hold for forældre med babyer i alderen 0 - 5 mrd. og 6 - 12 mrd. Undervisningen foregår om mandagen i Stavnsholtkirken.

Der er løbende optag på holdene. Hvis du vil starte efter holdet er begyndt, så skriv eller ring til Doris Pihl Linkenkær og hør om der er plads.

De næste hold efter sommerferien starter mandag 19. august og fortsætter frem til og med mandag 7. oktober. Det koster 200 kr. at deltage i dette hold (8 x 25 kr.).

Program for babyrytmik og salmesang om mandagen i Stavnsholtkirken

10.00: Forældre med babyer mellem 0 og 5 måneder

(11.15: Dette er et ekstrahold, der oprettes, hvis et af de andre hold bliver meget store)

12.15: Forældre med babyer mellem 6 og 12 måneder

Alle indbydes til at hygge sig sammen over kaffe/te og brød før eller efter babyrytmik og salmesang.

Der er kaffe og brød fra 11.00 til 13.00.

Underviseren

Undervisningen varetages af kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær, der har mange års erfaring med babyrytmik og salmesang. Hun har modtaget musikundervisning på blandt andet Sjællands Kirkemusikskole og Rytmisk Center København og har tidligere spillet i barokensemble og balkanorkester m.m.

Holdet for forældre med babyer på 0-5 måneder

Holdet for forældre med babyer på 6-12 måneder

Betaling

Pengene indbetales via netbank, når man har modtaget bekræftelse på sin tilmelding per mail:

Reg 2229 Konto 3496682628.

Skriv navn på barn og forælder som note til indbetalingen.

Hvis man starter inde midt i et hold, skal man kun betale for det antal gange, der er tilbage (x 25).

Hør mere hos

Kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær