Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Babyrytmik og salmesang i det grønne

NU har vi endelig fået lov til at indbyde til udendørs babyrytmik og salmesang!

Klik på et link for at tilmelde:

Babyrytmik og salmesang mandag 22. juni 10.00 ved Farum Kirke

Babyrytmik og salmesang mandag 22. juni 12.00 ved Farum Kirke

Mere praktisk information om de udendørs hold

Alle hold mødes ved deres starttidspunkt foran indgangen til kirkegårdskontoret på Kålundvej 33B i Farum.

Antal: ni voksne med babyer- ca. 20 i alt inklusiv babyer

Der er ni voksne, der kan tilmelde sig på hvert hold. Dvs. vi bliver omkring 18-20 stykker i alt (så er der også plads til tvillinger :-).

Programmet er en blanding af sang og leg på tæppet afbrudt af dans. Hvis jorden er for våd, nøjes vi med udelukkende stående/dansende/gående sange.

Alle bedes om at tage deres eget tæppe med som lægges på jorden med to meters afstand til andre. Alle kan også låne et tæppe til at lægge på jorden under deres eget tæppe. Disse tæpper bliver ikke genbrugt af andre samme dag, men først efter en uge.

Forebyggelse af coronasmitte:

Hvis man har ondt i halsen eller føler sig sløj på anden måde, så skal man blive hjemme. Vi holder minimum to meters afstand til hinanden, både når vi sidder og når vi danser.  Vi deler ikke rekvisitter.  Man kan bruge toilettet i Den fredede Længe, der ligger ret tæt på og der vil være håndsprit til rådighed.

Der er sat en time af til hvert hold, så det er muligt at blive siddende når rytmikken er slut efter ca. en halv time for at snakke sammen og hygge sig over en medbragt kop kaffe på tæpperne. Der vil desværre ikke blive serveret kaffe og brød som vi plejer.

Tilmelding og afbud:

Der er links til tilmeldingsformularer øverst på siden. Tilmeldingen til holdet lukker automatisk, når der ikke er flere pladser.

Hvis man ikke kan komme alligevel, er det vigtigt at man husker at sende en afmelding til mig på 4172 8453 eller dpl@farumsogn.dk, så andre kan få pladsen.

Hvis man ikke kan tilmelde sig, fordi holdet er fyldt op, så skriv til mig på 4172 8453 eller dpl@farumsogn.dk så opretter jeg en venteliste eller et ekstra hold (hvis man ikke skriver, så ved jeg ikke, at der er nogle, der forsøgte at tilmelde sig...)

Velkommen!

De bedste hilsener fra Doris

Doris Pihl Linkenkær
Kirke- og kulturmedarbejder i Farum Sogn
Mail: dpl@farumsogn.dk

Babyrytmik og salmesang i Stavnsholtkirken

På grund af coronakrisen er babyrytmik og salmesang i Stavnsholtkirken stadig aflyst.

Kom og få en skøn og fredfyldt oplevelse sammen med din baby. Vi vil synge, lege og vugge til salmer og enkle børnesange. Sæbebobler, dans og blid musik stimulerer børnenes sanser på nye måder. Du vil selv lære mange nye sange, salmer og lege at kende, som du kan bruge derhjemme.

Tid og sted

Der er babyrytmik og salmesang året rundt bortset fra i skolernes ferier. Undervisningen foregår om mandagen i Stavnsholtkirken. Fire gange om året starter nye hold for forældre med babyer i alderen 0 - 5 mrd. og 6 - 12 mrd.

Der er løbende optag på holdene. Hvis du vil starte efter holdet er begyndt, så skriv eller ring til Doris Pihl Linkenkær og hør om der er plads (man betaler kun for det antal gange, der er er tilbage efter, man er startet).

Program for babyrytmik og salmesang om mandagen:

10.00: Forældre med babyer mellem 0 og 5 måneder

(11.15: Dette er et ekstrahold, der oprettes, hvis et af de andre hold bliver meget store)

12.15: Forældre med babyer mellem 6 og 12 måneder

Alle indbydes til at hygge sig sammen over kaffe/te og brød før eller efter babyrytmik og salmesang.

Der er kaffe og brød fra 11.00 til 13.00.

Holdstart 2019-2020

Efter juleferien: Mandag 20. januar til og med mandag 30. marts (250 kr. for 10 gange)

Efter påskeferien: Mandag 20. april til og med mandag 15. juni (200 kr for 8 gange)

Underviseren

Undervisningen varetages af kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær, der har 10 års erfaring med babyrytmik og salmesang. Hun har arbejdet som kirkesanger, modtaget musikundervisning på blandt andet Sjællands Kirkemusikskole og Rytmisk Center København og spillet i barokensemble og balkanorkester m.m.

Holdet for forældre med babyer på 0-5 måneder

Holdet for forældre med babyer på 6-12 måneder

Betaling

Det koster 25 kroner per gang at deltage, og man betaler for hele forløbet, når man starter på holdet. Prisen varierer fra hold til hold og kan ses i parentesen efter datoerne for holdstart (se "Tid, pris og sted" ovenfor).

Pengene indbetales via netbank, når man har modtaget bekræftelse på sin tilmelding per mail:

Reg 2229 Konto 3496682628.

Skriv navn på barn og forælder som note til indbetalingen.

Hvis man starter inde midt i et hold, skal man kun betale for det antal gange, der er tilbage (x 25).

Hør mere hos

Kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær