Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
torsdag22okt2020

WINTERREISE med Bo Skovhus

torsdag22okt2020 kl. 19:30 - 20:30

Vi er stolte over at kunne præsentere en koncert med den verdenskendte baryton, Bo Skovhus i Stavnsholtkirken torsdag d. 22. oktober kl. 19:30 i Stavnsholtkirken. Bo Skovhus vil sammen med pianisten Troels Roland opføre Franz Schuberts "Winterreise”. En sangcyklus bestående af 24 sange, som Schubert skrev til tekster af Wilhelm Müller i 1827, året før sin tidlige død.

Sangene handler om en ung mand, der med knust hjerte drager ud i vinteren, og de beskriver et menneskeligt drama om tab og søgen efter mening, når alle ens håb og drømme pludseligt lider skibbrud.

Winterreise er en hjørnesten indenfor det klassiske liedrepertoire, og Bo Skovhus er internationalt berømmet for sin intense fortolkning af værket.  

Bestil billet på koncerter@farumsogn.dk

Pga. pandemien er der begrænset plads i Stavnsholtkirken, og derfor er det nødvendigt at rekvirere en billet til arrangementet. Det gør man ved at sende en mail til koncerter@farumsogn.dk. Billetter udstedes efter først til mølle princippet; der kan dog max. reserveres 3 billetter pr. henvendelse. 

Gratis adgang - med opfordring til at støtte Menighedsplejen med 100 kr. per billet

Der er i princippet gratis adgang til koncerten, men vi opfordrer til, at man donerer et støttebidrag på 100 kr. pr. billet til Farum Sogns Menighedspleje, som yder julehjælp til udsatte familier i sognet.

Støttebeløb kan overføres på MobilePay nr. 96270 eller lægges i kirkebøssen ved udgangen efter koncerten.

Vi gør for en god ordens skyld opmærksom på, at evt. indbetalte støttebidrag desværre ikke kan refunderes i tilfælde af, at coronasituationen skulle gøre det nødvendigt at aflyse arrangementet.