Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp søndag 12. marts

Tak til alle givere og frivillige indsamlere!

Søndag 12. marts 12.00 - 15.00 deltog Farum Sogn igen i den landsdækkende sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Her gik 66 frivillige indsamlere - voksne, børn og konfirmander – rundt i Farum og ringede på dørene. De indsamlede tilsammen 56.461,50 kroner, der er 17.000 mere end sidste år og det største indsamlingsresultat siden 2010.

”Det er et utrolig flot resultat og det glæder os virkelig meget, at der er så stor vilje til at gøre en forskel for de fattigste i verden”, fortæller sognepræst Jan Asmussen, der som tidligere år har stået i spidsen for indsamlingen.

Man kan stadig støtte indsamlingen via Mobile Pay på 41728451.

Vil du vide mere om, hvad din støtte går til, så klik på et af de små billeder nederst og find en historie om hvordan hjælpen virker.