Tilmelding og betaling

Pris

Deltagelse i højskoledagene koster 550 kr. Prisen dækker foredrag, festmiddag, kaffe/te, kage og frugt. Madpakker medbringes til frokost lørdag og søndag og drikkevarer kan købes. Vi har desværre ikke køleskab til medbragte madpakker.

Tilmelding

Man kan tilmelde sig fra tirsdag 8. august, enten ved personligt at møde op i Stavnsholtkirken eller pr. mail: kontor@farumsogn.dk eller pr. telefon: 7027 2585 i åbningstiden (9-13). Når tilmeldingen er registreret og bekræftet over for deltageren, skal beløbet indbetales inden 8 dage enten kontant på kirkekontoret eller via netbank:

Nordea Reg.: 2229 + konto: 6277476388.

Husk at mærke indbetalingen med ”høj” og angiv tydeligt navn på indbetaleren (og evt. andre som indbetalingen måtte gælde for). Hurtig tilmelding tilrådes.eltagelse i højskoledagene koster 550 kr.