Gudstjenester

Der er højmesse i Farum Kirke og Stavnsholtkirken søndage 10.00. Se de næste højmesser og andre gudstjenester i kalenderen til højre.

Download udskriftvenlig liste over gudstjenester indtil marts 2017 her

Barnedåb

Barnedåb finder som udgangspunkt sted i søndagens gudstjeneste. Der er også mulighed for at holde barnedåb ved dåbsgudstjenester om lørdagen.

Se datoerne her

Kollekter og indsamlinger

Ved hver søndagsgudstjeneste indsamler kirken penge til et formål, som menighedsrådet har besluttet og som biskoppen har accepteret. Det kaldes kollekter. Modtagere af søndagens kollekt annonceres af præsten fra prædikestolen.

Hvis man ikke har kontanter med til at lægge i kirkebøssen, kan man også støtte via MobilPay på 41728451. Beløb indbetalt på dette nummer går til sognets Menighedspleje. Menighedsplejen sørger hver år bl.a. for julehjælp til  udsatte familier i sognet.

Gudstjenestekalender