Grundlovsdag 2017

For 23. gang åbnede Præstegårdshaven ved Farum Kirke mandag 5. juni 14.00 for et af Nordsjællands største arrangementer grundlovsdag.

Under skyfri himmel og med høj sol startede en festlig dag med grundlovstale ved Lea Korsgaard, prisvindende journalist og chefredaktør på mediet Zetland. Klovnen Tapé kom ligesom tidligere år med sin fore­stilling, som mikser cirkus, komik, mime og klovnenumre og begejstrer både børn og voksne. Efter grundlovstalen sørgede Pierre Dørge & New Jungle Orchestra for den musikalske underholdning - der dog blev midlertidig afbrudt af en skylle sommerregn. Humøret blev holdt højt under uddeling af gratis regnslag.

Som sædvanlig var der salg af pølser, øl, vand, kaffe og hjemmebagt kage i boderne og nogle tog imod tilbuddet om at starte dagen med egen medbragt madkurv. Se billeder fra dagen her på siden.

Grundlovsdag 2017