Konfirmation 2018

Tilmelding til konfirmationer 2018 foregår her på hjemmesiden og starter 16. marts 20.00. Flere af konfirmationerne bliver fyldt op meget hurtigt. Hvis datoen er vigtig er det derfor en god idé at tilmelde sig, når tilmeldingen åbner.

Inden tilmeldingen starter vil der blive sendt et brev om tilmelding til konfirmation 2018 ud til alle børn i 7. klasse i Farum (årgang 2003). Juraen tillader kun at kirken sender breve til døbte.

Fortæl gerne klassekammerater, som ikke er døbt eller som ikke bor i Farum eller som er født i 2002 eller 2004, at de også er velkomne til at melde sig til konfirmation i 2018.

Hvis du gerne vil gå til konfirmationsforberedelse, men ikke er helt sikker på, om du vil konfirmeres, er det en god idé, at melde sig til konfirmation alligevel, så du har muligheden.

Start din tilmelding til konfirmation i foråret 2018 her - TILMELDINGEN ÅBNER 16. MARTS 20.00

Konfirmationsforberedelse uden konfirmation

Hvis man gerne vil gå til konfirmationsforberedelse i 2017-2018, men ikke vi konfirmeres, så kan man tilmelde sig til undervisningen her:

Tilmelding til konfirmationsforberedelse 2017-18 uden konfirmation

Vejledning om tilmelding:

• Bemærk: Det er vigtigt at udfylde alle felter i tilmeldingsskemaet.
  • Hvis I ikke har relevant information i et felt, så gentag en tidligere information. Skriv f.eks. mors email to gange.
  • Man bør kun vælge en (1) af konfirmationstiderne på tilmeldingssiden for den skole, man går på.

Hotline

Har du tekniske problemer med tilmeldingen, så send en mail til dpl@farumsogn.dk hvor du beskriver problemet og oplyser konfirmandens navn samt dit tlf.nr. - eller ring på 4172 8453.

Du kan også ringe til præsterne og få vejledning om konfirmationer og konfirmationsforberedelse.