Job i Farum Sogn

Gartner søges til Farum Kirkegårde

Da en af vores gartnere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi nu en kirkegårdsgartner på fuld tid.

Faglært gartner, grøn linje eller lignende uddannelse og kvalifikationer
Erfaring med pleje & vedligehold af grønne områder
Kørekort B
Rutine i betjening af div. maskiner
Du skal være serviceminded og imødekommende over for kirkegårdens besøgende
Du skal være selvstændig, initiativrig, samvittighedsfuld og have gode samarbejdsevner

Ansættelsesforhold
Stillingen er aflønnes efter overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og 3F.
Du refererer til kirkegårdslederen.
Ansættelsen sker med en prøveperiode på 3 måneder.
Tiltrædelse: Snarest.

Om os
Farum Kirkegårde regnes for at være en bykirkegård og består af tre markante afdelinger: den gamle kirkegård rundt om Farum Kirke, den ”nye” kirkegård, der er indviet i 1970 og en skovkirkegård ned mod Farum Sø, taget i brug i 2013. Det samlede kirkegårdsareal udgør ca. 3 ha. koncentreret kirkegård.
Det daglige arbejde består af vedligeholdelse af gravsteder, græsarealer og busketter m.v. og naturligvis arbejdet i forbindelse med begravelser og bisættelser. Kirkegårdene ligger side om side med ”Præstegårdsjorderne”, som er et område der ejes af Farum Sogn og som består af ca. 48 tønder land skov- og naturareal. I vinterperioden kan der forekomme en del arbejde i skoven og snerydning.
Det daglige arbejde udføres med vægt på den enkelte gartners selvstændige tilrettelæggelse, og jævnligt også i teams. Vi lægger vægt på gode arbejdsvilkår og et godt arbejdsmiljø.
Der er ansat en kirkegårdsleder, en kirkegårdssekretær og 7 gartnere.

Du kan læse mere om Farum Sogn og kirkegården på www.farumsogn.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist for stillingen er 2. juni 2017 kl. 12.00
Ansøgning sendes til: