Konfirmation

I Farum Sogn finder konfirmationsforberedelsen sted i 8. klasse. Konfirmationerne holdes i Farum Kirke og i Stavnsholtkirken Store Bededag og i weekenderne før og efter.

Holdene sammensættes klassevis med elever fra Farums folkeskoler samt Marie Kruses Skole. Vi lægger vægt på, at eleverne går til præst med klassekammerater hos den præst, som de skal konfirmeres af.

Datoer for konfirmationer 2018 og fordeling af konfirmandhold 2017/2018 mellem sognets præster bliver meldt ud i slutningen af februar 2017. Tilmelding til konfirmationer 2018 foregår her på hjemmesiden. Inden tilmeldingen starter vil der blive delt et brev om tilmelding til konfirmation 2018 ud til alle elever i 7. klasse på de fire skoler i Farum.

Tilmeldingen til konfirmationer i 2017 via hjemmesiden er lukket. Det er dog stadig muligt at kontakte sognepræst Jan Asmussen med henblik på tilmelding til konfirmation i 2017.

Se tidspunkter for konfirmationer 2017 her

Undervisningens tidspunkter og periode

Undervisningen finder hovedsageligt sted om eftermiddagen fra 14.00 til 16.00 i kirkens lokaler og strækker sig fra ottende skoleårs begyndelse og frem til konfirmationstidspunktet. Der vil også være aften- og weekendundervisning for konfirmander.

Læs mere om undervisningen her

Se listen over konfirmationer i 2016 her

Kirkekontoret