Babyrytmik og salmesang

Kom og få en skøn og fredfyldt oplevelse sammen med dit barn. Vi vil synge, lege og vugge til salmer og enkle børnesange. Sæbebobler, dans og blid musik stimulerer børnenes sanser på nye måder. Du vil selv lære mange nye sange, salmer og lege at kende, som du kan bruge derhjemme.

Tid, pris og sted - og opstart af næste hold

Der er babyrytmik og salmesang året rundt bortset fra i skolernes ferier. Fire gange om året starter nye hold for forældre med babyer i alderen 0 - 5 mrd. og 6 - 12 mrd. Undervisningen foregår om mandagen i Stavnsholtkirken.

De næste hold starter mandag 21. august og forsætter indtil efterårsferien. Det koster 200 kr. for de 8 gange.

Der er løbende optag på holdene. Hvis du vil starte efter holdet er begyndt, så skriv eller ring til Doris Pihl Linkenkær og hør om der er plads.

Program for babyrytmik og salmesang om mandagen i Stavnsholtkirken

9.45 - 10.30: Forældre med babyer mellem 0 og 5 måneder - HOLD 1.
11.00 - 11.45: Forældre med babyer mellem 0 og 5 måneder - HOLD 2.
12.00 - 12.45: Forældre med babyer mellem 6 og 12 måneder

Alle indbydes til at hygge sig sammen over kaffe/te og brød før eller efter babyrytmik og salmesang. Der er kaffe og brød fra 10.30 til 13.

Underviseren

Undervisningen varetages af kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær, der har flere års erfaring med babyrytmik og salmesang. Hun har modtaget musikundervisning på blandt andet Sjællands Kirkemusikskole, Rytmisk Center København og har spillet i barokensemble og balkanorkester m.m.

Meld dig til babyrytmik og salmesang 0 - 5 måneder her
Meld dig til babyrytmik og salmesang 6 - 12 måneder her

Betaling

Pengene indbetales via netbank, når man har modtaget bekræftelse på sin tilmelding per mail:

Reg 2229 Konto 3496682628.

Skriv navn på barn og forælder som note til indbetalingen.

Hør mere hos

Kirke- og kulturmedarbejder Doris Pihl Linkenkær